Petar Grašo u Beogradu

Prvi put u karijeri, hrvatski pevač Petar Grašo pevaće uživo u Beogradu, na koncertima 1. i 2. oktobra u Centru „Sava". Nastupi jesu zatvorenog tipa, ali je određen broj karata pušten u slobodnu prodaju.

Hrvatski pop pevač Petar Grašo nastupiće prvi put u karijeri u Beogradu, 1. i 2. oktobra u Centru "Sava", gde će mu gosti biti koleginica Nina Badrić i dalmatinska klapa "Kumpanji".

Grašo je na konferenciji za novinare u Beogradu rekao da su koncerti zatvorenog tipa, eksluzivno za klijente sponzora, ali je zbog velikog interesovanja pušten i određen broj ulaznica u slobodnu prodaju.

"Najiskrenije sam radostan što je do koncerata u Beogradu došlo. Ovih godina bilo je dosta poziva da dođem, ali sam bio oprezan jer nisam znao koliko je moja muzika ovde zastupljena. Pustio sam da muzika ide prva i približio se trenutak da dođem", rekao je Grašo.

Ključni trenutak za odluku da održi koncerte u Beogradu, objašnjava Grašo, bio je njegov prvi nastup u Srbiji, u junu u Vrnjačkoj Banji, u okviru festivala zabavne muzike.

"Prvi put na neviđeno dolazim u područje gde nisam imao koncert i kad sam video koliko je ljudi došlo i voli moje pesme... prve tri pesme sam bio preneražen... očekivao sam puno toga, a dobio dva puta više", rekao je pevač.

Povodom deset godina pevačke karijere, Grašo je 2005. u Hrvatskoj objavio kompilacijski album "Uvertira", a svoje najpoznatije pesme, poput "Ko nam brani", "Utorak", "Vera od suvog zlata" i "Ne boli me", ponovljene su i na prošlogodišnjem izdanju "Kroacija rekordsa" "Platinum Collection".

Muzičku karijeru je počeo kao kompozitor hitova za Olivera Dragojevića "Boginja" i "Vrime božije" iz 1995. godine, odnosno "Da si tu" za Doris Dragović, pre nego što je iduće godine samostalno nastupio na hrvatskom festivalu "Dora" s pesmom "Otkada nije mi tu".

"Šporke riči" iz 2003. godine su za sada njegov poslednji album, a datum izlaska novog, na kojem trenutno radi, još nije poznat.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво