Читај ми!

„Lejk fest“, četvrti put

Najveći rok festival u Crnoj Gori, „Lejk fest“, okupiće četvrti put pored Krupačkog jezera u Nikšiću neke od najboljih izvođača sa prostora nekadašnje Jugoslavije. Od 25. do 27. jula pred posetiocima 24 grupe!

Zvezde četvrtog „Lejk festa“ (Lake Fest) su Džiboni, „Lajbah“ i „Van Gog“. Pred publiku pored Krupačkog jezera kraj Nikšića izaći će i Davorin i „Bogovići“, „Ortodoks Kelts“, "Kultur Shock", „Dječaci“, „Feud“, „Negativ“, S.A.R.S, „Sanšajn“, „Brkovi“...

Osim poznatih izvođača festival otvara prostor i za mlade i nove bendove iz Srbije i Crne Gore koji će nastupati u popodnevnim satima.

Drugu godinu zaredom „Lejk fest“ sarađuje sa "Belgrade Demo Festom" pa će na festivalu nastupiti ovogodišnji pobednik, grupa „Strah od Džekija Čena“ i finalisti „Kiza bluza bend“ i „Ubrzo potom“.

Jedinstveni ambijent koji pruža jezero daje dodatnu prednost što se tiče samog ugođaja i provoda posetilaca.

Pored osvežavajuće i čiste vode za kupanje, na samoj obali jezera nalazi se kamp naselje u hladu stoletnih topola.

Tokom prethodne tri godine, u kampu je boravilo više desetina hiljada ljudi iz svih krajeva bivše Jugoslavije, ali i iz mnogih zemalja Evrope, a atmosfera i druženje u kampu je postalo jedno od obeležja festivala.

Kompletan prostor je opremljen svim infrastrukturnim objektima i za sve kampere biće obezbeđeni restorani, šankovi, ambulante i brojni sadržaji. U blizini se nalazi manastirski kompleks Ostrog, nešto dalje planinski centar Žabljak, a udaljenost do mora je manja od 100 kilometara, pa brojni posetioci koriste priliku da obiđu i ove popularne turističke destinacije.

Cene ulaznica za sva tri dana je 25 evra, dok karta za jedan dan košta 10 evra. Karte će biti u pretprodaji u Nikšiću i Podgorici, a moći će da se kupe i na ulazu gde se očekuje više od 10.000 posetilaca po danu.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво