Vitni Hjuston prva na listi... ponovo!

Povratnički album „I Look To You” ne samo što je „rehabilitovao” Vitni Hjuston u muzičkom svetu, već je sa 305 hiljada prodatih primeraka postao i najprodavaniji.

Novi album Vitni Hjuston "I Look To You" našao se na prvom mestu Bilbordove liste najprodavanijih, sa 305.000 prodatih primeraka, objavio je "Bi-Bi-Si njuz".

To je njen prvi studijski album od 2002. koji je ujedno imao i najveću prodaju od svih njenih albuma u prvoj nedelji kada je objavljen.

Album je označio i povratak Vitni Hjuston na javnu scenu, posle dužeg odsustvovanja zbog ličnih i profesionalnih problema.

"Sedam dugih godina je prošlo otkada je Vitni objavila 'kompletan' studijski album - 11 otkada je napravila dobar. Ovo je povratak koji su fanovi pop kulture čekali od 2007. i povratka Britni Spirs", reči su kojima je sajt "Akses Holivud" hvalio njen novi album.

"A sada, konačno, pored svih prepreka sa kojima se suočavala, jedna od najvećih diva muzičke industrije se vratila sa 'I Look To You'. Album koji se pojavio 31. avgusta pažljivo je stvarana kompilacija numera, sastavljena od strane njenog ličnog mentora i gurua Klajva Dejvisa."

Mnoštvo sličnih tekstova i rekordna prodaja pokazali su koliko su se Amerikanci uželeli "stare, dobre" Vitni.

Kada je pevačica početkom meseca trebalo da nastupi u Central parku u Njujorku za potrebe Ej-Bi-Si-jeve emisije "Good Morning, America", hiljade fanova su satima stajale na suncu i čekale da čuju 4 numere... i godinama da se vrati.

Nedavno je dala i prvi duži intervju posle sedam godina pauze, a koji će 14. septembra biti emitovan u emisiji Opre Vinfri.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи