Читај ми!

Preminuo Fil Everli iz dueta „Everli braders“

Legendarni duet „Braća Everli“ ostao je bez jednog člana – Fil Everli preminuo je juče, u 74. godini, usled komplikacija zbog hronične opstruktivne plućne bolesti.

Američki muzičar Fil Everli, koji je sa starijim bratom Donom činio duet „Braća Everli“ (Everly Brothers), umro je u 74. godini u Kaliforniji, objavio je danas Los Anđeles tajms.

Everli je preminuo u petak u predgrađu Los Anđelesa usled komplikacija zbog hronične opstruktivne plućne bolesti, izjavila se za list njegova supruga Peti.

Muzika dueta „Braća Everli“, popularnih 50-ih i početkom 60-ih godina prošlog veka, dosta je uticala na mnoge muzičare, od Džona Lenona i Pola Makartnija, do „Bič bojsa“.

Na listi „100 najvećih umetnika“ magazina „Rolingston“, „Braća Everli“ su se našla na 33. mestu, podsetila je agencija Rojters.

Među najvećim hitovima su Wake Up Little Suzie, Cathy's Clown, Bye Bye Love, All I Have To Do Is Dream.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво