Mark Nofler najavljuje turneju

Čuveni gitarista i pevač "Dajer Strejtsa", Mark Nofler, u izjavi za magazin "Bilbord" najavio je turneju za proleće 2010. godine. U Evropi bi trebalo da se nađe u junu i julu.

Mark Nofler, čiji šesti studijski solo album "Get Lucky" stiže u prodavnice 15. septembra, izjavio je da planira turneju iduće godine.

"Biće to na četiri ili pet meseci. Na proleće - u aprilu i maju - u SAD, a u junu i julu u Evropi. Voleo bih i da sviram nedelju dana u Rojal Albert holu (u Londonu)", rekao je Nofler magazinu "Bilbord".

Nofler će na turneju krenuti sa istim muzičarima sa kojima je sarađivao na novom albumu.

Na koncertima će pored novih pesama svirati i klasike "Dajer Strejtsa", čiji je bio frontmen.

Prihod od prodaje prvog singla sa "Get Lucky", pesme "Remembrance Day", biće poklonjen organizaciji "Popi apil" (Poppy Appeal) koja pomaže sadašnjim i bivšim pripadnicima britanske vojske.

Noflerov prethodni album bio je "Kills to Get Crimson" iz 2007.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво