Читај ми!

„Ramštajn“ opet zapalio Arenu!

Crveni dim, vatrene komete, goruća žičana zavesa, plamene prskalice, srebrne i crvene rakete! „Ramštajn“ je uprkos specijalnim efektima u Kombank areni i te kako „držao tempo“.

Morbidno, ironično, nastrano, možda i vulgarno, ali spektakularno u najboljem smislu te reči! Od „Ramštajna" se, nažalost ili na sreću, ni ne može očekivati ništa što bi na bilo koji način izmenilo besprekorno uvežban šou.

Bez obzira na to koliko je publika glasna, koliko transom reaguje na njihovu koncertnu mašineriju, „Ramštajn" na bini radi ono što je predviđeno, od prve do poslednje sekunde koncerta.

A to se nije bitno razlikovalo od svega što je moglo da se vidi u Kombank areni pre četiri godine, što je donekle čudno, uzevši u obzir da su nemački metalci možda i najbolja koncertna atrakcija sveta.

Ali i ovo sve već viđeno bilo je više nego zanimljivo videti ponovo, sada u okviru serije koncerata pod motom „Držimo tempo".

I ironične gegove, silne vatre i eksplozije, eksplicitne seksualne aluzije i zvuk koji je toliko snažan da, čini se, kada bi koncert trajao duže od predviđenih 90 minuta, ne bi bilo zdravo.

Inače, „Ramštajn" mašinerija brižljivo osmišljava svaku sekundu turneje. Od toga da su obožavaoci koji su osvojili priliku da upoznaju bend dobili precizna uputstva za ponašanje u njihovom prisustvu, do toga da su majstori koji rasturaju binu svoj posao počeli istog trenutka kada je bend sišao sa nje.

Savršena mašinerija koja daje savršen šou.

Prilikom prethodnog gostovanja „Ramštajna" u Beogradu, pevač grupe opušteno je šetao gradom.

Ko god ga je prepoznao mogao je normalno da porazgovara sa njim, kažu, nije se ponašao kao zvezda.

Očigledno o zvezdaštvu članova „Ramštajna" dobro brine menadžerski tim vodeći računa da se imidž misterije i nedodirljivosti ne promeni.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи