Album remiksa „Kings of Leon”

Nakon što su čuli da su Džastin Timberlejk i Farel Vilijams obradili neke njihove pesme, članovi grupe „Kings of Leon" su odlučili da i sami izdaju album sa remiksima svojih numera.

Američki rok sastav „Kings of Leon" najavio je album remiksa na koji će biti uvrštene i obrade Marka Ronsona i grupe „Linkin Park", prenosi časopis „Nju mjuzikal ekspres (New Musical Express - NME).

Bubnjar Nejtan Folouvil otkrio je da je bend došao na ideju o albumu remiksa kada je čuo da su Džastin Timberlejk i Farel Vilijams već obradili neke njihove pesme, a da ih nisu ni obavestili.

Folouvil je dodao da su Liki Li i Kena takođe među umetnicima koji rade na albumu.

„Divno je što su ljudi koje smo mi hteli da pitamo da rade sa nama... došli kod nas pre nego što smo i dobili šansu da ih pitamo", tvrdi Folouvil.

„Sjajno je čuti svoje pesme u izvođenju tako kreativnih ljudi. U većini slučajeva, remiks sam morao da odslušam dva ili tri puta da bih shvatio da se radi o našoj pesmi."

Prema bubnjarevim rečima, sve je spremno za izdavanje DVD-a sa snimkom jednog od njihovih nastupa u londonskoj „O2 Areni", održanih u julu.

„Razmišljali smo koje mesto je najbolje za snimanje DVD-a ako ne ono gde su obožavaoci bili najluđi?", objasnio je Folouvil zašto je to učinjeno baš u Britaniji.

Takođe je otkrio da grupa ima jedno „osam do deset" ideja za nove pesme na kojima trenutno rade, i da žele „da sledeći album bude neobičniji".

broj komentara 0 pošalji komentar