Читај ми!

U prodaji karte za koncert „Bajage i Instruktora“

U skladu sa 29 godina, koliko su „Bajaga i Instruktori“ na sceni, ulaznice za rok spektakl na Kalemegdanu, najavljen za 22. jun, od danas su u pretprodaji 29 dana. Prvom kupcu karte, gramofon i dupli album „Neka svemir čuje nemir“ uručio Bajaga.

Ulaznice za veliki beogradski koncert „Bajage i Instruktora", 22. juna u Donjem gradu Beogradske tvrđave, danas su puštene u prodaju, a tim povodom Momčilo Bajagić je lično prvom kupcu uručio specijalan poklon – novi gramofon.

Na blagajni Doma omladine Beograda tačno u podne, studentkinja Katarina Ivanović pretekla je desetine konkurenata i za 900 dinara prva kupila ulaznicu za koncert nazvan „Bajaga i Instruktori sa prijateljima", dobivši gramofon i uz to potpisanu dvostruku vinilnu ploču sa živim albumom benda iz 1989. godine Neka svemir čuje nemir.

„Čestitam! Izvoli na poklon dupli album Neka svemir čuje nemir i pošto slutim da nemaš gramofon, dobijaš gramofon da možeš da slušaš album, da ne bude samo za gledanje", rekao je Bajagić prilikom uručenja poklona.

Dobitnica je bila uverena da je zakasnila, da je prodaja karata počela od 10 časova, pa je bila veoma iznenađena kada je ugledala Bajagu i dobila poklone.

„Bajaga i Instruktori" održaće koncert u Donjem gradu u okviru turneje povodom novog ce-dea Daljina, dim i prašina.

O koncertu u Donjem gradu beogradski rokeri odavno razmišljaju.

„Mnogo mi je drago što će se ovaj koncert desiti baš u Donjem gradu, jer u pesmi Iza nas sa albuma Od bižuterije do ćilibara ima stih 'u Donjem gradu, kod brda za razmišljanje'. Bina će na ovom koncertu biti upravo ispod brda za razmišljanje", otkrio je frontmen čuvenog benda.

Novi album rokeri su već predstavili na koncertima u Sarajevu i Ljubljani, a pre beogradskog očekuje ih prvo gostovanje u Poljskoj, 19. aprila u Varšavi, i nastup u Zagrebu, 8. juna na Šalati.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво