„Propejn" po treći put među Srbima

U okviru promocije poslednjeg albuma „No End In Sight", izdatog prošle godine, njujorški hardkor-metal sastav „Propejn" nastupa i u Beogradu, ponovo posle 11 godina.

Američki hardkor-metal sastav „Propejn" (Pro-pain) nastupiće 7. septembra u Beogradu, najavljeno je iz kluba „Living rum" Studentskog kulturnog centra.

Od danas, pa sve do dana koncerta, cena karata je 1.300 dinara.

Bend koji je u Njujorku 1992. osnovao basista i pevač Gari Meskil, na turneji je kojom promoviše poslednji 11. studijski album „No End In Sight", objavljen prošle godine.

„Ovaj album je dokaz naše autentičnosti i originalnosti. Vratili smo se u prošlost i radili smo je na stari način, skoro potpuno u analognom okruženju. Ploča zvuči tačno onako kako smo želeli i nadam se da će fanovi u njoj uživati koliko i mi", izjavio je tada Meskil.

Grupa je u Beogradu prvi put nastupila pre 11 godina, dok su prošlog leta održali koncert u Nišu.

„Propejn", koji za sebe kažu da zvuče kao „Treći svetski rat", osim u Beogradu, u regionu sviraju 3. septembra u Ljubljani, 4. septembra u Splitu, 5. septembra u Sarajevu i 6. septembra u Lukavcu u Bosni i Hercegovini.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво