„S.A.R.S.“ poklanja novi album

Bend koji je pridobio brojnu publiku samo jednom pesmom, „Buđav lebac“, fanovima će pokloniti novi album „Perspektiva“ koji će moći besplatno da skinu sa Interneta u poslednjoj noći ove godine.

Beogradski sastav „S.A.R.S.", poznat u regionu po hitu Buđav lebac, objaviće u noći između 31. decembra i 1. januara novi album Perspektiva, koji će moći besplatno da se skine sa sajta Em-Ti-Vi.

„S.A.R.S." i regionalni Em-Ti-Vi (MTV) saopštili su da su se odlučili na ovakav potez kako bi „povodom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika nagradili fanove benda jednim nesvakidašnjim poklonom".

„Nastavili smo da se igramo sa muzičkim žanrovima, samo što smo ovog puta iskusniji u tome, pa su i pesme dosta ozbiljnije. Drago mi je što će ljudi imati priliku da album skinu besplatno", rekao je član „S.A.R.S."-a Žarko Veljković, koji je producent albuma sa reperom Skaj Viklerom.

Kao svoje favorite, bubnjar Tihi je posebno izdvojio numere Klovn i To Rade.

Grupa „S.A.R.S."nastala je 2006. godine u Beogradu. Krajem 2007. u „RLZ" studiju, u Resniku, članovi snimaju svoju prvu pesmu pod nazivom Buđav lebac koja je brzo stekla veliku popularnost. Prvi album objavili su 2009. godine.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво