Adel planira petogodišnju pauzu?

Prošlog meseca, britanska pevačka senzacija je započela svetsku turneju na kojoj nastupa širom Evrope i Severne Amerike. Pevačica, međutim, već planira višegodišnju pauzu tokom koje će se distancirati od muzičke industrije da bi se fokusirala na svog trogodišnjeg sina.

Pesme sa albuma koji je Adel izdala krajem 2015. godine i dalje se slušaju, očekuje se da još nekoliko njih dobije titulu hita. Pred pevačicom je serija koncerata, ali će posle toga uslediti zatišje.   

„Rekla je bliskim prijateljima da planira da se skloni od očiju javnosti na pet godina pre nego što bude objavila novi album. I dalje se oseća novom u majčinstvu i ne želi da propusti nijedan detalj u odrastanju njenog sina Anđela. Tu vest će njeni obožavaoci teško podneti“, otkrio je izvor blizak Adel.

Turneja talentovane muzičarke trebalo bi da se završi u novembru, nakon čega Adel planira da se posveti porodici – sinu Anđelu i dečku Sajmonu Koneckiju.

Adel se nalazi u žiži javnosti od novembra, otkako je objavila album „25“, pre kog je napravila pauzu od tri godine da bi se posvetila sinu.

Povratak na muzičku scenu za Adel bio je globalno uspešan i album je ostvario neverovatan uspeh kao najprodavaniji album 2015. godine u Velikoj Britaniji i SAD.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво