„Vampiri“ u „Mikser hausu“

Festival "Mikser Goes Retro" biće održan 2. aprila u „Mikser hausu“, a celodnevnim programom će publiku „vratiti u stara dobra vremena prošlog veka“, najavio je danas „Mikser“.

Posetioci će biti u prilici da pogledaju izložbu oldtajmera, nauče kako da plešu sving, da naprave novu retro frizuru, urade "old school" tetovažu, odmere snage u fliperu ili nabave komad vintidž odeće, obuće ili aksesoara kakve su nosili Odri Hepbern, Hemfri Bogart, Elvis Prisli, Merilin Monro i druge ikone čijem stilu se i danas dive ljudi širom sveta.

Jednodnevni festival biće zatvoren igrankom od 21 čas, kada će nastupiti čuveni „Vampirii „VIS Limunada“.

Organizatori, „Mikser haus“ i plesni klub „Sinatra“  pozivaju sve zainteresovane izlagače vintidž i antikvarnih predmeta iz 20. veka koji žele da učestvuju u dnevnom programu "Mikser Goes Retro" festivala da se prijave i rezervišu svoj štand putem mejla retro@mikser.rs. Kotizacija je 3.000 dinara.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво