Amira Medunjanin na turneji po Srbiji

Zbog velikog interesovanja publike, pevačica sevdalinki Amira Medunjanin je predstojećoj turneji po Srbiji dodala i koncerte 21. marta u Domu sindikata u Kragujevcu i 26. marta u Kongresno-muzičkoj dvorani „Milenijum“ u Vršcu.

U pratnji vrsnog gitariste Ante Gela, Amira će održati već rasprodate koncerte 20. marta u Knjaževsko-srpskom teatru u Kragujevcu i 25. marta u Narodnom pozorištu u Nišu.

Još malo ulaznica ostalo je za koncerte 19. marta u Bioskopu „Kruševac“ i 22. marta u Domu društvenih u Kraljevu.

Pred početak turneje po Srbiji, publika se može uveriti u izuzetne pevačke veštine Amire Medunjanin, kao i sviračke Ante Gela, video-snimkom uživo izvedene pesme Tvoje oči, koju je snimio Zdravko Čolić na albumu Šta mi radiš iz 1983. godine na stihove i muziku Momčila Bajagića-Bajage, dok je koautor muzike Miša Aleksić.

Tvoje oči su Amira i Ante izveli uz pomoć gudačkog kvarteta „Intermeco“ jesenas u beogradskom teatru „Zvezdara“, na koncertu Sa ženske strane jastuka na kome su muzičarke iz Srbije i regiona izvodile Bajagine pesme.

Nastupima u Kragujevcu, Nišu i prvi put u Kruševcu, Kraljevu i Vršcu Amira nastavlja uspešna druženja sa publikom u Srbiji, gde je samo prošle godine rasprodala beogradski Centar „Sava“, i napunila dvorane i pozorišta u Kragujevcu, Zrenjaninu, Pančevu, Paraćinu i Somboru.

„Uvek to budu prekrasni susreti, na kojima pričamo zajedničku priču povezani sa publikom nekim nevidljivim nitima. Interakcija sa ljudima koji dođu, odvoje dva sata i podele ih sa nama odlučuje u kom pravcu će koncert ići. Sve nekako krene drugim tokom od zacrtanog“, kaže Amira.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво