Himna na Superboulu jedan od najvažnijih trenutaka u karijeri

Lejdi Gaga se sprema za večerašnji nastup na Superboulu, gde će pred milionskim auditorijumom izvesti američku himnu. Ovo je jedan od najvažnijih trenutaka u mojoj karijeri i nikada se nisam osećala ovako privilegovanom i počašćenom, kaže pevačica.

Химна на Супербоулу jедан од најважнијих тренутака у каријери Химна на Супербоулу jедан од најважнијих тренутака у каријери

Sve je spremno za večerašnje 50. finale američke NFL lige. Veče će otvoriti Lejdi Gaga, koja će pre samog početka utakmice, otpevati The Star Spangled Banner.

Na internetu su se već pojavili snimci sa Gaginih proba, a u intervjuu za NFL Network pevačica je priznala da je ovo jedan od najvažnijih trenutaka u njenoj karijeri i da se nikada nije osećala ovako privilegovanom i počašćenom.

U razgovoru sa voditeljem Nejtom Burlesonom, slavna kantautorka otkrila je i da je njoj omiljeno izvođenje američke himne na Superboulu izvođenje Vitni Hjuston.

I, naravno, pevačica naglašava da ne navija ni za jedan tim posebno već, kako kaže, želi samo da gleda dobru utakmicu.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара