AC-DC ponovo uživo!

Poznati australijski hard-rok bend AC/DC vraća se živim nastupima u ovoj godini sa nekoliko koncerata. Članovi legendarnog sastava najavili su da je došlo do nekih prilagođavanja liste pesama u odnosu na program koji su izvodili prošle godine.

AC-DC поново уживо! AC-DC поново уживо!

Pesma Given The Dog A Bone se nedavno mogla čuti uživo posle 35 godina, dok je bend svirao tu numeru sa albuma Back In Black samo sedam puta 1980. godine.

Poslednji put kada je grupa svirala Given The Dog A Bone jeste 27. oktobra 1980. godine u Šefildu u Velikoj Britaniji.

Druga pesma kojy su prvi put svirali u ovoj godini je numera sa albuma Rock Or Bust, pod nazivom Got Some Rock and Roll Thunder.

Skorašnji nastupi iz 2016. godine su prvi za bend, nakon njihovog završetka australijske i novozelandske turneje, koje su bile u sastavu svetske turneje Rock or Bust World Tour.

Sledeći nastup zakazan je za 8. februar u Denveru.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара