Bijonse je najbolja na planeti!

Ako je verovati producentu El-Ej Ridu, na planeti nema boljeg izvođača od Bijonse Noulz.

Legendarni producent El-Ej Rid je za Hafpost lajv progovorio o svojim memoarima Sing to Me.

Govoreći o pritisku koji neki roditelji vrše na svoju decu, Rid je rekao: „Bijonse je najbolja. Ona je kraljica i sedi na tronu i malo ko joj je ravan. Majkl Džekson sedi na tronu. On je verojatno najbolji umetnik u istoriji. Tako da, što god da su njihovi roditelji uradili, uradili su to dobro. Podigli su umetnike koji su postali neki od najvećih“.

Hitmejker se, takođe, prisetio rada sa preminulom Vitni Hjuston „Kada sam upoznao Vitni, već je bila najveća zvezda na svetu. Mislim, najbolja pevačica, zasigurno. Već je snimila svoja prva dva albuma, velike hitove i bila je svetski poznata pop zvezda“.

Zbližilo ih je, kako je objasnio, istovremeno traganje za kvalitetom.

„Vreme je bilo savršeno jer je ona tražila nešto, a i mi smo tražili nešto. Kad kažem mi, mislim na mog partnera, Bejbifejsa, sve smo radili zajedno. Hteli smo da radimo sa najvećim pevačima svih vremena, a Vitni Hjuston je za nas to i bila“, naglasio je Rid.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво