Rijana među izvođačima na dodeli Gremija!

Od kada je objavila album "ANTI", Rijana je izuzetno tražena. Nedavno su organizatori dodele Britanskih muzičkih nagrada potvrdili njen nastup u Londonu, a sada je stiglo obaveštenje da će lepotica sa Barbadosa nastupati i na dodeli Gremi nagrada.

Osim što krajem meseca počinje njena velika svetska turneja na kojoj će promovisati novi album ANTI, februar ujedno je i mesec kada će Rijana održati dva velika i važna nastupa.

Prvi je na dodeli Gremi nagrada 15. februara, a zatim 24. februara leti preko Atlantika u London gde će pozdraviti publiku Britanskih muzičkih nagrada.

Novi album muzičke zvezde penje se ka vrhu izuzetno brzo i samo je pitanje dana kada će stići na prvo mesto Bilbordove liste najboljih albuma.

Aktuealni singl Work koji je snimila u saradnji sa Drejkom nalazi se na devetom mestu Bilbordove „hot 100“ liste singlova.

Ranije objavljeni izvođači koji će nastupati na dodeli Gremi nagrada su Adel, Džejms Bej, Eli Gulding, Sem Hant, Tori Keli i Lejdi Gaga, koja je najavila nastup u čast Dejvidu Bouviju. Osim njihovih, očekuje se i nastup Kendrika Lamara i Keri Andervud.

Kendrik Lamar je, sa ukupno 11 nominacija, najviše puta nominovan u odnosu na druge izvođače.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи