Potvrđeno, „Koldplej“ na „Superboulu“!

Britanski rok sastav „Koldplej“ angažovan je da nastupi tokom poluvremena velikog finala američkog fudbala, koje se igra u nedelju, 7. februara, ali su javno priznali da se slabo razumeju u ovaj sport.

Frontmen ovog sastava, Kris Martin, izjavio je da su oduševljeni što će učestvovati u ovom programu u kome će, uz njih, nastupiti i Bijonse.

„Superboul“ se ove godine igra u San Francisku i to je najgledaniji sportski događaj u SAD svake godine.

Članovi benda su otkrili da intenzivno gledaju utakmice američkog fudbala ali ne veruju da će mnogo razumeti šta se zbiva na terenu tokom finala.

Prenos „Superboula“ na televiziji podrazumeva i prenos muzičkog programa na poluvremenu. Prošle godine je ovaj spektakt gledalo 118,5 miliona Amerikanaca.

Prošle godine je na poluvremenu nastupila Kejti Peri, ali ju je zasenio jedan plesač odeven u kostim ajkule.

Na pitanje novinara da li „Koldplej“ ima nekog rezervnog plesača poput „ajkule“, Kris Martin je odgovorio da ih imaju nekoliko i da mogu da zamene onog koji zakaže.

Ovo je prvi put posle šest godina da će gledaoce „Superboula“ zabavljati neki neamerički sastav. Poslednji strani sastav bila je grupa "The Who" koja je nastupila 2010 godine.

Martin je izuzetno zadovoljan što će sa njima pevati Bijonse, jer je veoma cenjen izvođač, dok će nacionalnu himnu pre početka utakmice otpevati Lejdi Gaga.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво