„Duo moderato“ 1. decembra u Centru „Sava“

Osnovna muzička ideja sastava „Duo moderato“ zasnovana je na stilizaciji i obradama etno pesama Srbije i šireg prostora Balkana, što će podeliti sa publikom na koncertu zakazanom za 1. decembar u Centru „Sava“.

Do sada je dvojac „Duo moderato“ objavio četiri albuma – Milkano, Igra za dvoje, Intima i P.S. post skriptum u izdanju PGP RTS-a.

U programu Milana (gitara) i Mime (čelo) zastupljene su i autorske kompozicije inspirisane srpskim umetničkim nasleđem.

Sarađivali su sa Oliverom Njegom, Radetom Šerbedžijom, Branislavom Lečićem, Slobodanom Trkuljom, Mikijem Manojlovićem, Ljubišom Stojanovićem-Luisom, Željkom Samardžićem, horom „Srbadija“ iz Bijeljine.

Nastupali su u Kopenhagenu, Malmeu, Helsinborgu, Nikoziji i Tirani, i bili su predgrupa na velikom koncertu sastava „Vaja kon dios“ u Kombank areni.

Cena ulaznica za njihov nastup u Centru „Sava“ iznosi 1.000 dinara.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи