Читај ми!

„Crne mambe“, Najda i „Kal“ na „Balkan urban ekspirijensu“!

U hladnim decembarskim danima, od 4. do 6.12, u „Mikser hausu“ u Savamali, biće održan festival koji će na savremeni način predstaviti tradicionalne motive i generisati dobru energiju - „Balkan urban ekspirijens“. Uz najbolje domaće proizvođače rakije i bogat muzički sadržaj – nastupaju „Crne mambe“, Najda (Smak) i „Kal“!

Ovaj festival predstavlja nadograđeni i prošireni koncept najpoznatijeg i najposećenijeg sajma posvećenog rakiji na Balkanu, „Rakija festa“, koji nakon osam godina prerasta u mesto autentičnog gastronomskog događaja i jedinstvene zabave i kreativnosti.

U večernjim časovima posetioce očekuje i zanimljiv muzički program u kome ćete sigurno uživati!

Prvog dana festivala (4. decembar), od 21 čas, nastupiće čuveni bend „Crne mambe“ iz Niša koji je pravi sinonim za dobru zabavu! Zarazni zvuci trube, u fuziji sa džez i bluz ritmovima će sve slušaoce dići na noge i učiniti veče nezaboravnim.

„Crnim mambama“ će se na bini pridružiti i jedan od najboljih muzičara eks-Ju prostora i pevač grupe „Smak“, Dejan Najdanović Najda, koji će premijerno izvesti program pod nazivom „Bilo jednom na Balkanu“.

Grupa „Kal“ zadužena je za pravu Rok'n'Roma atmosferu dan kasnije, u subotu 5. decembra. Mešavinom uticaja tradicionalne balkanske romske muzike sa savremenom muzičkim pravcima, grupa „Kal“ se sa punim pravom svrstava u najznačajnija imena vorld mjuzik scene.

Nakon pomenutih koncerata, publiku očekuje muzika odabranih di-džejeva koji će se pobrinuti da se dobra zabava nastavi u istom ritmu.

Tokom tri dana održavanja festivala u „Mikser hausu“, posetioci će moći da uživaju u izložbi mladih balkanskih dizajnera, radionicama starih zanata, najboljim srpskim rakijama, muzici i odabranim tradicionalnim specijalitetima koji će osvojiti sva njihova čula. 

Organizatori prvog „Balkan urban ekspirijens“ (Balkan Urban Experience) festivala su „Rakija bar“ i „Mikser haus“ uz podršku Turističke organizacije Beograda.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи