Читај ми!

„Ateisti“ objavili novi album

Posle više od pet godina, pank-rok grupa „Ateist rep“ objavila je novi studijski album pod nazivom „Iberlauf“ (Überlauf), u izdanju „Lampšejd medija“ (Lampshade Media).

„Атеисти“ објавили нови албум „Атеисти“ објавили нови албум

Album, u celosti snimljen i produciran u „Socijala studios“ u Novom Sadu, od danas se može preslušati na sajtu www.deezer.com i besplatno preuzeti sa portala magazina „Nokturne“ (Nocturne).

„Ateisti“ su do sada objavili pet studijskih albuma, „best of“ kompilacijski CD, koncertni DVD i monografiju povodom 20 godina stvaralaštva.

Bend će koncertno predstaviti novi album 27. novembra u zagrebačkom klubu „Vintidž“ (Vintage), a dan kasnije nastupaju u Sloveniji, u Novom Mestu.

Ova 2015. je bila izuzetno dinamična godina za novosadske pankere, tokom koje su odsvirali više od 30 koncerata u regionu i 12 u Nemačkoj, Austriji i Mađarskoj.

Album će se pojaviti na CD-u i na vinilu, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи