Читај ми!

"Belgrade Jam" u Domu omladine 4. i 5. septembra

Festival hip-hop kulture "Belgrade Jam" biće održan u petak i subotu, u Domu omladine Beograda i KPTM-u, u organizaciji "Route 011". Tokom osam sati muzičkog programa nastupaju THCF, Đus, „Prti Bi Dži“...

"Belgrade Jam" у Дому омладине 4. и 5. септембра "Belgrade Jam" у Дому омладине 4. и 5. септембра

Centralni događaj festivala "Belgrade Jam" biće osmočasovni muzički program, koji će početi u subotu u 20 sati u Domu omladine Beograda (sala „Amerikana“), gde će nastupiti THCF, tvorci himne „orlova“, navodi se u saopštenju organizatora.

Članovi ovog sastava obećavaju dobar provod i pozivaju posetioce da ne propuste priliku da čuju THCF uživo, jer je ovo verovatno njihov poslednji nastup u Beogradu do dugo planiranog velikog beogradskog koncerta.

Na sceni će se naći i Đus, koji je nedavno objavio novi album Hiphopium 3, kao i „Prti Bi Dži“, koji uveliko spremaju peti studijski album, pod imenom Petarda.

Kako su najavili organizatori, na festivalu će nastupiti i "Fox i Belleti", "Bvana i Lider", "Smoke Mardeljano", "Arafat & Black Ring Crew", "Sick Touch", "Goldie & Stambola" (CSS), Lekr LTDFM, Cyam, MC Rima i Surreal, kao i specijalni gosti Marlon Brutal, Kurtoazija, Gazda Paja i Cjofo em-si.
Za di-džej pultom će se smenjivati Rokam, Mrki, Koldi, Papa Zho i Choda O.

U subotu, u Domu omladine Beograda će od 16 do 18 časova biti održan "AllStyle Battle", takmičenje u brejkdensu i stritdensu, a od 18 do 20 sati na programu je "Masters Of Freestyle - MC Challenge", takmičenje u fristajlu.

Dan ranije, 4. septembra, od 15 do 21 sat, uz besplatan ulaz, u KPTM-u će biti organizovan "Graffiti Jam", događaj na kojem će učestvovati renomirani crtači i nove nade. Tema njihovih radova će biti Beograd (011).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи