Читај ми!

Marčelo i „Elemental“ 10. oktobra u Hali sportova

Vreme je da se prebrojimo, kaže Marčelo i poziva sve na veliki beogradski koncert. „Dvostruki koncertni spektakl i više od tri sata do sada neviđenog programa“, kako najavljuju organizatori, održaće se 10. oktobra u Hali sportova, uz podršku grupe „Elemental“.

Марчело и „Елементал“ 10. октобра у Хали спортова Марчело и „Елементал“ 10. октобра у Хали спортова

Marčelo je za 12 godina postigao uspehe kao malo ko na našim prostorima, i sve to uz podršku poštovalaca čiji je broj rapidno rastao iz dela u delo, iz godine u godinu.

„Došlo je vreme da se prebrojimo“, kaže Marčelo, koji će najveći koncert u svojoj karijeri posvetiti onima koji ga bezrezervno podržavaju i nadahnjuju i čiji glas on pretače u stihove, prenosi Tanjug.

Prethodnih godinu dana Marko Šelić je prelazio region uzduž i popreko promovišući album Napet šou, svoje peto i najuspešnije izdanje u 12 godina dugoj karijeri.

Na koncertu u Hali sportova, Marčelu će se pridružiti „Elemental“, jedan od najpopularnijih hrvatskih sastava sa kojim poznati hip-hop muzičar sarađuje još od debi albuma De Facto.

Od 2003. godine i dueta Bekstvo, „Elemental“ i Marčelo su se sretali na raznim festivalima i koncertima.

Marčelovi nastupi su do sada opisivani kao „nerešiv domaći zadatak za kolege sa scene“, a organizatori za 10. oktobar obećavaju „dvostruki koncertni spektakl i više od tri sata do sada neviđenog programa“ koji pripremaju Marčelo i „Elemental“.

Ulaznice su po promotivnoj ceni od 800 dinara dostupne na svim „Gigstiks“ i „Eventim“ prodajnim mestima. Promotivna cena važi do 6. septembra.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво