Читај ми!

„Lav fest“, od Zabijele i „Lajbaha“ do Marčela i „Hladnog piva“

Najbolja imena sveta elektronske muzike smenjivaće se tokom 72 sata na tri muzičke bine „Lav festa“ u Vrnjačkoj Banji, od 6. do 8. avgusta.

Organizatori „Lav festa“ obećavaju dobar provod, žurke do jutra, laserski šou i još mnogo toga uz najbolje svetske di-džejeve i regionalne bendove, prenosi Tanjug.

Od gradske žurke održane leta 2007. godine, „Lav fest“ (Love Fest) je prerastao u najveći omladinski festival u Srbiji, a prema podacima Turističke organizacije Vrnjačka Banja, tih dana više od 60.000 mladih „naseljava“ Ostrvo ljubavi – deo parka oko jezera.

Na ovogodišnjem izdanju festivala ljubavi nastupiće di-džej zvezde među kojima su Fed le Grand, Dubfire, Booka Shade, Džejms Zabijela, Huan Atkins i Fred Pi, navodi se u saopštenju organizatora.

U okviru "Jack Live" bine koja promoviše tvrđi gitarski zvuk, nastupiće „Lajbah“, „Hladno pivo“, "Whoo See", Marčelo, „Goblini“, „Ateist rep“ i "Eyesburn".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи