Читај ми!

Izmene u programu „Bir gardena“ 4. i 5. avgusta

Zbog Dana žalosti program festivala „Bir garden“ pretrpeće izmene 4. i 5. avgusta.

Koncerti bendova "Irish Stew" i "Scordisci" predviđeni za sredu, kada je Dan žalosti, biće održani dan ranije, tako da će program 4. avgusta početi u 20 sati, a ne u 21 kao do sada.

Grupa "Scordisci" će svirati prva, zatim sledi koncert benda "Irish Stew" od 21 čas, dok će od 22.30 nastupiti ranije najavljeni izvođači za utorak, grupa "Texas Flood".

U četvrtak, kao što je programom predviđeno, nastupiće grupe „Svi na pod“ i „Lira vega“, a u petak "Lorna Wing" i „Kanda, Kodža i Nebojša“.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво