Читај ми!

„Bir garden“ se zahuktao: Besplatne svirke za svačiji ukus

Tokom 20 dana, koliko već traje prvi „Bir garden“ posetioci su mogli da uživaju u koncertima više od 40 bendova iz zemlje i regiona. Narednih dana nastavlja se niz odličnih svirki jer nastupe na Adi pripremaju: „Goblini“, "Hornsman Coyote and Soulcraft", „Vampiri“, „Ućuti pas“.

Sreda je rezervisana za rege zvuke ekipe "Hornsman Coyote and Soulcraft". „Sviramo izvorni 'ruts' rege, a na repertoaru će se naći numere sa prvog, kao i neke sa drugog albuma na kome trenutno radimo“, poručuju muzičari iz ovog benda. 

Četvrtak veče muzički će „začiniti“ nastupi tri benda: "Ensh", "Ti", a nakon njih kultni pank-rok bend „Goblini“.

„Osim pesama koje publika zna sa naših albuma, spremamo i par iznenađenja. U pitanju su improvizacije u duhu krautrok tradicije, repetitivan ritam uz melodije kojima ćemo ploviti zajedno za publikom“, najavio je Ilija Duni iz „Goblina“.

Iskusni pank rokeri obećavaju najglasniju žurku: „Publika će imati prilike da čuje naš standardni repertoar kojim ćemo obuhvatiti sve albume benda. Kao i uvek, daćemo svoj maksimum, pošto naša publika ne zna za drugu opciju. Voleli bismo da vidimo što veći broj ljudi ispred nas, jer je upravo to ono što nas pokreće“.

Koncerti bendova "Soul Trains" i „Vampiri“, najavljeni za petak, podsestiće publiku na izvorni rok zvuk. „Na repertoaru će se naći i neke pesme koje nismo svirali poslednjih 20 godina, kao i neke nove poput Put za pravi put“, otkriva Era, frontmen grupe „Vampiri“ koja je napravila pravi „bum“ početkom devedesetih, a koja se relativno skoro vratila na scenu na radost brojnih fanova.

Bečejski pop sastav „Eva Braun“ pred beogradskom publikom nastupiće u subotu, 1. avgusta, a isto veče rezervisano je i za momke iz grupe „Ućuti pas“. 

I članovi sastava "Couple Up & Bg Fank" poručuju da za 2. avgust pripremaju najbolju žurku na „Bir gardenu“: „Na žurci će nam se pridružiti i di-džej BKO, pa nek su nam Bog i svi proizvođači piva u pomoći, a imamo i iznenađenje za fanove, jer će naš em-si Tomi Ti izvesti set autorskih pesama“.

Odličan provod se nastavlja i posle vikenda uz bend "Bricks and Cans" koji sviraju obrade rokabili i rokenrol hitova, s kraja pedesetih i početka šezdesetih godina, a da su dobro pivo i dobra muzika najbolji način da se povede letnji dan, potvrđuje i Jelena Simeunović, pevačica benda.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво