Anastasija moćnim glasom opčinila beogradsku publiku

Pevačica moćnog i prepoznatljivog glasa, Anastasija, nastupila je u Kombank areni. Slavna Amerikanka do sada je prodala više od 85 miliona albuma širom sveta. Smatra se za jednu od poslednjih ikona svetske muzičke scene i uzor je ženama u svetu, jer je javno govorila o ličnoj borbi sa ozbiljnom bolešću koja joj je usporila karijeru.

Анастасија моћним гласом опчинилa београдску публику Анастасија моћним гласом опчинилa београдску публику

Reč ispisana na velikom ekranu iza scene, Resurrection odnosno Uskrsnuće, kao naziv albuma i turneje, mnogo govori o karijeri i uopšte o ličnosti pevačice Anastasije.

Retke su medijske ličnosti koje su toliko otvorene da govore o svojim zdravstvenim problemima kao ona. Njena karijera, kada se sažme u kratku biografsku priču, izgleda kao niz velikih uspona i padova, profesionalnih uspeha i zdravstvenih problema.

Iako ovo nije bio jedan od posećenijih koncerata, atmosfera je od prvih taktova obećavala lep muzički događaj sa dobrom razmenom energije između muzičara i publike.

Anastasija je u karijeri koja traje od kraja devedesetih, na svetsku muzičku scenu plasirala neke vrlo poznate i dobre pesme na koje je publika odmah reagovala.

Njen prodoran glas nije zvučao onako puno i snažno kako zvuči na muzičkim uređajima, ali cela njena scenska pojava pleni optimizmom, vedrinom i ljubavlju prema muzici.

A optimizam je verovatno ključ njenog uspeha, kao što je poznato kao devojčica borila se sa teškom Kronovom bolešću, a dva puta u protekloj deceniji izborila se sa rakom dojke. Danas je društveno aktivna u podršci ženama koje su obolele od ove bolesti, iskreno govori o svom iskustvu.

„Kad sam dobila dijagnozu da se kancer vratio doktori su me ozboljno posavetovali da uradim duplu mastektomiju. Kada sam se prvi put suočavala sa rakom dojke tada sam mislila, ako se vrati odabraću duplu mastektomiju. Istina, nadala sam se da ga neću dobiti ponovo. Nikad takav sled dešavanja nije lak za ženu, ali šta se mora učiniti, mora se učiniti. Ja sam sada oslobođena od raka dojke, a za to se vredelo boriti“, objasnila je proslavljena umetnica.

Bio je ovo susret sa pevačicom sitne građe ali velikog glasa čiju karijeru u šou-biznisu ova životna borba nije uspela da ugrozi.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво