Rundekovi „Mostovi“ u Beograd stigli brodom!

„Rundek kargo trio“ objavio je danas novi album „Mostovi“, koji je promovisan simboličnom rečnom plovidbom do beogradskih mostova, uz prolazak nedaleko od „Barutane“ na Kalemegdanu, gde će održati koncerte 12. i 13. juna.

Gitarista i pevač Darko Rundek, violinistkinja Izabel Katala i miltiinstrumentalista Dušan Duco Vranić, odsvirali su tokom plovidbe brodom od Dunava do Starog savskog mosta pesme Don Juan, Ima ih i Mostovi sa novog CD-a, koji je u Srbiji objavila promoterska kuća „Long plej“. 

Govoreći brojnim novinarima i prijateljima o značenju naziva albuma, Rundek je objasnio da su to „mostovi koji spajaju dve obale koje mogu biti gornja i donja, leva i desna, ali i unutrašnja i spoljašnja“.

„Nadam se da ćete u tom albumu uživati. Mi smo vrlo ponosni na njega“, rekao je Rundek, najavivši da će njegov trio na koncertnoj promociji u „Barutani“ 12. i 13. juna, „ispreplitati novi album sa stvarima od pre, koje se nekako uklapaju u duh Mostova“.

„Rundek kargo trio“ nastupa i 27. juna na „Arsenal festu“ u Kragujevcu.

„Long plej“ je objavio Mostove 1. juna, od kada se disk dobija isključivo uz kupljenu ulaznicu (koja košta 1.500 dinara) za neki od dva beogradska koncerta.

Kupovina CD-a i ulaznice može se obaviti samo na glavnim „Eventimovim“ prodajnim mestima – blagajnama Doma omladine Beograda i Kombank arene, „Biletservisu“ na Trgu Republike i Tržnom centru „Ušće“.

CD Mostovi pojaviće se u redovnoj prodaji tek nakon pomenutih koncerata u „Barutani“. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи