Ko će se pridružiti Srbiji u finalu?

U Beču će večeras biti održano drugo polufinale jubilarnog 60. takmičenja za „Pesmu Evrovizije“, nakon kojeg će se znati ko će sve učestvovati u velikom finalu u subotu, 23. maja.

Druge polufinalne večeri nastupa 17 zemalja: Litvanija, Irska, San Marino, Crna Gora, Malta, Norveška, Portugalija, Češka, Izrael, Letonija, Azerbejdžan, Island, Švedska, Švajcarska, Kipar, Slovenija i Poljska.

Iz prvog polufinala su se u utorak u finale plasirali predstavnici Srbije, Albanije, Jermenije, Rusije, Rumunije, Mađarske, Grčke, Estonije, Gruzije i Belgije.

Po deset najbolje plasiranih zemalja iz oba polufinala, na osnovu glasova publike i žirija, naći će se u finalu zajedno sa zemljom domaćinom Austrijom, članicama Velike petorke - Francuskom, Velikom Britanijom, Španijom, Nemačkom i Italijom, i prvi i (možda i) jedini put Australijom.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи