Legendarni Len Faki prvi put u Beogradu!

Čuveni nemački di-džej Len Faki, koji važi za jednu od najuticajnijih figura u svetu tehno muzike, napokon dolazi u Beograd! Faki stiže kao specijalni gost povodom rođendana domaćeg di-džeja Spidija, a jasno je da se 19. juna u kultnoj „Barutani“, kada će ovaj velikan premijerno nastupiti pred prestoničkom publikom - sprema pravi spektakl.

Ova legenda iz Berlina svrstava se u pionire nemačkog tehno zvuka, koji već godinama važi za jedan od najboljih. Nema bitnog kluba i događaja, na kome Faki u svojoj dugogodišnjoj karijeri nije nastupio. Osim što je redovan na prestižnim festivalima kao što su "Awakenings", "Tomorrowland", "Timwarp" i "WMC Miami", on je i rezident najpoznatijeg andergraund kluba u Evropi - berlinskog Berghajna.

Njegovo ime neraskidivo je vezano za, takođe velikane, Krisa Libinga i Spidija. Za njih se može reći da su „ista škola“. Međutim, Faki je na neki način više uradio za scenu, pošto je vlasnik kultne izdavačke kuće "Figure", koja je najviše zaslužna za oblikovanje, nastanak i proboj onoga što se danas zove - karakterističan berlinski tehno zvuk. Ne sme se zaboraviti da izdaje i za kuću "Ostgut ton", koja važi za jednu od najprestižnijih u Evropi.

Inače, Faki je veliki proboj na sceni napravio 2003. godine sa hitom Just a dance, a od tada nema značajnog imena koje nije vrtelo njegove trake. Riči Hotin, Ben Klok, Spidi, Kris Libing, Adem Bejer, Marsel Detman, samo su neka od slavnih imena čiji su setovi nezamislivi bez Fakijevih traka, a i jedan je od miljenika čuvenog Karl Koksa.

Jasno je da se od nekoga sa ovakvim pedigreom ne očekuje ništa manje od spektakla na prvom beogradskom gostovanju, pogotovo ako se uzme u obzir uzme i slavljenički povod. Takođe, sigurno je da će na densfloru biti veom a dinamično, pošto ostatak postave popunjavaju slavljenik i najperspektivniji domaći predstavnik čistog tehno zvuka di-džej Spidi, kao i domaća tehno dama Kristina Lalić.

Karte su već puštene u prodaju po specijalnoj promo ceni od 690 dinara. Po ovoj ceni će moći da se kupi samo ograničen broj ulaznica, posle čega će karte koštati 990 dinara, a cena će do dana žurke postepeno rasti sve do 1.500 dinara. Karte se prodaju u svim "Win Win" radnjama, kao i u "DD tickets" u Strahinjića Bana 22, a moguće ih je kupiti i online preko ovog servisa.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи