Читај ми!

"OneRepublic" pred Beograđanima posle grupe "The Makemakes"

Najavljeni specijalni gosti na koncertu benda "OneRepublic", 6. juna u Beogradu, u Kombank areni, biće predstavnici Austrije na „Pesmi Evrovizije“, trio "The Makemakes".

Beogradsku publiku će pre velikih zvezda iz Kolorada, članova benda "OneRepublic" zagrejati momci iz Austrije - grupa "The Makemakes" koji će ove godine predstavljati Austriju na „Pesmi Evrovizije“ u Beču, prenosi Tanjug.

"The Makemakes" će biti gosti Beograda 20. i 21. aprila na promo turneji, kada će se upoznati sa domaćom publikom, predstaviti svoju pesmu I Am Yours i najaviti svoj nastup pre koncerta čuvene američke grupe, navodi se u saopštenju „Taramaunta“.

Talentovana trojka "The Makemakes" - Dominik Dodo Murer (vokal), Markus Maks Krist (bas) i Florijan Flo Iks Majndl (bubnjevi) - izabrana je da predstavlja Austriju u konkurenciji od 16 kandidata koji su se našli u nacionalnoj selekciji.

Nkon pobede i velike pažnje koju je privukla Končita Vurst na prošlogodišnjem izboru za pesmu Starog kontinenta, Dodo, Maks i Flo su pesmom I Am Yours uspeli da ubede publiku i žiri da mogu da ponove prošlogodišnji uspeh Austrije na ovoj muzičkoj manifestaciji.

Bend "The Makemakes" je osnovan 2012. godine i već prvim singlom The Lovercall osvojili su austrijske muzičke liste. Posebno su se istakli 2013. godine kao predgrupa na koncertu benda „Bon Džovi“, nakon čega je usledio veoma uspešan singl Million Euro Smile.

Interesantan naziv benda "The Makemakes", koji pesme izvodi na engleskom, potiče od patuljaste planete Makemake.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи