Читај ми!

Emotivni Džastin, raspevani Džejmi Foks i Madonin novi gitarista

Pop pevačica Tejlor Svift dobila je najviše priznanja na drugoj dodeli „Volim radio“ nagrada, uključujući i priznanje za umetnika godine i pesmu godine - "Shake It Off" a čak je i sa gitarom pratila Madonu dok je pop-ikona pevala svoju novu pesmu.

„Više od svega se nadam da fanovi koji gledaju znaju koliko ih volim“, rekla je Svift na dodeli nagrada u Šrajn auditorijumu u Los Anđelesu. Svift je dobila i nagradu za najbolji tekst za Blank Space.

Madona, čiji su poslednji nastupi na dodelama muzičkih nagrada bili energični, sada se „primirila“ i sedeći izvela novu pesmu Rebel Heart uz muzičku pratnju Sviftove.

„Moj omiljeni gitarista“, rekla je Madona i Sviftovoj uručila nagradu za pesmu godine.

Nagradu Inovator dobio je Džastin Timberlejk koji je održao veoma emotivan govor upućen njegovoj ženi Džesiki Bil sa kojom čeka bebu.

„Ne možete imati inovacije bez stvaranja, zato želim da zahvalim mom najboljem prijatelju, mom omiljenom saradniku, mojoj ženi Džesiki, koja gleda ovo do kuće. Ne mogu dočekati da vidim našu najbolju kreaciju do sada!“, rekao je muzičar.

Rijana je na sinoćnoj fešti izvela novi singl Bitch Better Have My Money, a šou su pokrenule Igi Azalea i Dženifer Hadson sa numerom Trouble.

Džejmi Foks je vodio šou, a u jednom trenutku je i sam zapevao sa Krisom Braunom. Tokom tročasovnog događaja nastupili su i Megan Trejnor, Snup Dog, Keli Klarkson...

Nagradu za najbolju saradnju dobile su Arijana Grande, Niki Minaž i Džesi Džej za Bang Bang, Hozier je dobio priznanje za najbolju rok pesmu za Take Me to Churc, dok je Summer Kalvina Harisa najbolja dens pesma godine.

Džeremaja i Jang Gengsta dobili su priznanje u kategoriji hiphop/arenbi pesma godine za Don't Tell 'Em.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво