Читај ми!

Novi singl „Rundek kargo trija“

„Rundek kargo trio“ sledeće nedelje će predstaviti pesmu „Don Žuan“, a već sada možete poslušati njegovih početnih 25 sekundi. Singlom se najavljuje i novi album koji izlazi u maju.

Od poslednjeg singla „Rundek kargo trija“ prošlo je više od godinu i po, nije ih bilo neko vreme na sceni. Poslednjih meseci u studiju dovršavaju novi album koji će nositi naziv Mostovi.

Mostovi nam donose svež i nešto drugačiji zvuk od albuma Plavi avion. Darka Rundeka, Dušana Vranića i Isabel Katala inspirisao je boravak na Jadranu, ali u njega su utkani mnogi stvarni i nestvarni itinereri - od Indije do Francuske, od Švedske do svemira“, navodi zagrebački Menart.

Studijsko izdanje ugledaće svetlo dana početkom maja, a do tada obožavaoci mogu da uživaju u novom singlu Don Žuan, koji je inspirisan delom klasične svetske literature. Za istoimenu plesnu predstavu „Rundek kargo trio“ pravio je muziku i nastupao u njoj krajem 2014. godine.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи