Читај ми!

I naša Anđela na „Dečjem Sanremu“

Pandan čuvenom muzičkom festivalu u Sanremu je Dečji festival koji će u istom gradu biti održan šesti put, od 13. do 19. aprila. Naša zemlja će prvi put imati svog predstavnika. To je jedanaestogodišnja Beograđanka Anđela Ninković.

Ona je petak škole „Stari grad“ i u trećem razredu Muzičke škole „Mokranjac“. Stiže i da peva u horu „Horislavci“, koji nastupa i u operama Narodnog pozorišta, ali i da je – dete.

Anđela Ninković na predstojećem „Dečjem Sanremu“ izvešće numeru Anastasije iz istoimenog crtanog filma.

Anđela nije osvojila nagradu na Novosadskom takmičenju „Školjkice“, ali su je tu primetili i preporučili takmičenju „Evrokids“ u Italiji. Tu je i pobedila.

Usledile su kvalifikacije za „Dečji Sanremo“.

Na sceni se dobro oseća. „U početku sam malo nervozna, a onda se koncentrišem i odem u totalno neki svoj svet“, kaže Anđela.

„Kada je došla u hor mi smo znali da odlično peva. Savet je da uživa na sceni, možete sve da upeglate, možete svaki ton da napravite da bude savršen, ali ako ne umete da uživate na sceni, ako ne umete da napravite taj dobar odnos sa publikom onda, što kažu, džabe ste krečili“, kaže Aleksandra Stanković, rukovodilac hora „Horislavci“.

Posle nastupa u aprilu u Sanremu, Anđelu očekuje nastup i u Varni na „Diskaveri festu“ – „Golden sparklz“.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи