Читај ми!

Pobednik nemačkog izbora odbio da ide na „Evrosong“

Andreas Kumert, pevač koji je sinoć pobedio na izboru za predstavnika Nemačke na takmičenju za „Pesmu Evrovizije“, odbio je, u prenosu na kraju tog takmičenja, da prihvati pobedu, izazvavši medijsku buru.

Победник немачкoг избора одбио да иде на „Евросонг“ Победник немачкoг избора одбио да иде на „Евросонг“

„Nisam u stanju da prihvatim ovo“, rekao je 28-godišnji Kumert u obraćanju publici, pošto je prethodno zahvalio gledaocima što su izabrali njegovu pesmu Home Is In My Hands.

Umesto toga, on je pobedu prepustio drugoplasiranoj 24-godišnjoj En Sofi.

Mnogobrojna publika u sali izviždala je pevačevu odluku. „Žao mi je“, rekao je Kumert, ne objašnjavajući razloge svoje odluke.

Pošto je proglašena pobednicom, pevačica se obratila publici i upitala ih: „Da li želite ovo?“, a zatim je otpevala svoju pesmu Black Smoke.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи