Читај ми!

Jutarnje rejv žurke - hit u svetu!

Novi „virus“ koji je počeo da se širi mnogim svetskim metropolama, pa i Berlinom, su jutarnje rejv žurke, bez alkohola, narkotika i duvana!

Koncept jutarnjih žurki zaživeo je na četiri kontinenta i u 20 velikih gradova, uključujući Njujork, Pariz i Dubai.

Zabave za ranoranioce nemaju ništa zajedničko sa noćnim životom i dovoljna je želja za zdravim provodom pre radnog dana, piše Dojče vele, prenosi Tanjug.

Fenomen nazvan Morning Gloryville u Nemačku je stigao iz Londona, gde su prve žurke ovog tipa organizovane još pre dve godine. Žurka traje četiri sata i završava se u 10.30.

To je savim dovoljno da se popije kafa ili neki voćni napitak, zaigra na podijumu ili da se otprati još neki deo programa, kao što su joga ili masaža.

Među gostima ima i mlađih i starijih, odevenih kako to noćni život nalaže ili pak jutarnji, u slučaju da se po završetku jutarnjeg rejva mora na posao.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи