Читај ми!

Madonin pad obeležio dodelu Brit nagrada

Sem Smit i Ed Širan pokupili su glavne britanske muzičke nagrade - Brit, ali je ipak najviše pažnje privukla pop diva Madona koja je nastupila na ceremoniji prvi put posle dve decenije i uspela da padne sa pozornice tokom izvođenja novog hita "Living for Love".

Bez obzira na to što su muzičari Ed Širan i Sem Smit osvojili većinu Brit nagrada, najviše uzbuđenja ipak je priredila 56-godišnja Madona kada je tokom izvođenja pesme Living for Love pala niz nekoliko stepenica.

Ona je na scenu došla sa grupom od nekoliko plesača i jedan od njih ju je povukao za ogrtač koji nije spao kao što je bilo planirano. Umesto toga, kraljica popa sletela je niz stepenice šokiravši kako svoje plesače tako i publiku.

Njen pad izazvao je lavinu komentara na Tviteru.

Madona je ipak nastavila svoju numeru, a kasnije je na Instagramu poručila obožavaocima da je u redu i da je ništa ne može zaustaviti, ali da je za sve kriv „Armani“ i ogrtač koji je bio pretežak.

Engleski kantautor Ed Širan bio je najveći pobednik večeri osvojivši dva od četiri Brita za koja je bio nominovan.

Širan je proglašen za najboljeg britanskog solo umetnika, a kući je otišao i sa trofejom za najbolji album Iks (X).

Kako prenose mediji, 24-godišnji muzičar delovao je iskreno iznenađeno kada se sinoć popeo na pozornicu da primi bledo roze statuu koju je dizajnirala britanska umetnica Trejsi Emin.

„Zaista ovo nisam očekivao....Ovo je bila veoma dobra godina za britansku muziku“, rekao je Ed.

Soul pevač Sem Smit, koji je bio nominovan za pet Brit nagrada, osvojio je nagrade za globalni uspeh i najbolji „britanski proboj“.

Četvorostruki dobitnik Gremija, 22-godišnji Smit, čiji je album inspirisan raskidom veze bio je pun saveta za Džejmsa Beja, dobitnika nagrade kritičara. „Samo budi ostavljen. Odmah“, poručio mu je Smit.

Paloma Fejt proglašena je najboljom britanskom umetnicom, a rok duo „Rojal Blad“ najboljim bendom.

Nagrada za najboljeg međunarodnog umetnika otišla je u ruke Tejlor Svift koja je i otvorila šou na kome su nastupili i "Take That", Kanje Vest i Džordž Ezra.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво