Hardvel stiže na „Egzit“

Svetska superzvezda Hardvel nastupiće prvi put na „Egzitu“ 10. jula, drugog dana festivala, u okviru velike svetske turneje na kojoj promoviše novi album "United We Are".

Visokotiražni hitmejker iz Holandije već drugu godinu zaredom drži apsolutno prvo mesto na Top 100 svetskoj di-džej rang listi, a ujedno je najmlađi kojem je to pošlo za rukom.

Direktni prenosi spektakularnih živih nastupa kojima Hardvel redom osvaja najveće festivalske pozornice na planeti, zajedno sa spotovima i video-blogom, na Jutjubu u zbiru imaju više od pola milijarde pregleda.

Robert van de Korput, poznatiji kao Hardvel već od četvrte godine upoznaje se sa muzikom na časovima klavira, da bi sa 11 godina poželeo da postane di-džej.

Sa neverovatnih 13 godina izdaje prvu ploču, a uz muziku ovog vunderkinda iz holandskog grada Brede, tokom narednih nekoliko godina publika pleše u najboljim klubovima u zemlji.

Prilikom jednog od gostovanja na televiziji sa 16 godina, na pitanje voditelja odgovara da mu je san da postane najbolji svetski di-džej.

Na svetskoj rang listi debituje 2011. godine, na 24. mestu, da bi godinu kasnije stigao na šesto, a već sa 25 godina tinejdžerska želja postaje stvarnost i dve godine uzastopno Hardvel je i zvanično najtraženiji svetski di-džej i producent.

Ono što ga najviše izdvaja kao fenomen savremene muzičke scene su živi nastupi čiji prenosi dostižu višemilionsku gledanost najvećih sportskih događaja.

Tokom jednog od njih, čak 20 odsto tvitova iz raznih karjeva planete je bilo sa njegovim imenom, dok se na kraju ova društvena mreža nije privremeno ugasila pod opterećenjem.

Upravo jedan od takvih nastupa, uz veliku obostranu želju, i na vrhuncu popularnosti će imati u Novom Sadu, na bini svetski jedinstvene „Dens arene“, praćen fanovima koji ga već dve godine izdvajaju kao najtraženijeg u anketama „Egzita“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара