Читај ми!

Kovalski za srpski debi obećava spektakl

Di-džej Aleksander Kovalski, koji već godinama spada u sam krem nemačke tehno scene, obećava pravi spektakl na svojoj prvoj beogradskoj žurki na kojoj će nastupiti pod pseudonimom D_func.

Kovalski će se predstaviti beogradskoj publici 31. januara u kultnom klubu „Andergraund“, koji se specijalno za ovu priliku otvara na jedno veče. Kako ističe Nemac, on posebno voli male prostore, pa se očekuje jedna „opasna žurka“.

„Pod imenom D_func vrtim malo drugačije, malo tvrđe stvari, koje znatno više vuku ka zvuku Detroita. Posebno mi je drago što je u pitanju manja žurka, jer onda imate prisniji kontakt sa publikom i nekako ste bliži jedni drugima, a specijalan šmek daje i to što reaktiviramo jedan kultni klub. Uvek mi je bilo lepo u Beogradu i budite sigurni da ćemo i sada napraviti pravi šou“, euforično kaže pred žurku poznati di-džej, čije su stvari već remiksovala slavna tehno imena kao što su Marsel Detman, Ben Klok, Dejv Klark i Robert Hud.

Povod njegovog dolaska u Beograd jeste promocija izdavača Lucky Light Ltd (LLL), koji bi našoj zemlji pomogao da se znatno ozbiljnije uključi u vrh svetske tehno scene.

„Velika mi je čast što baš ja dolazim na ovaj promo parti i što ću se naći na istoj etiketi sa Varelom i Klarkom. Super je i što će ovo biti vinilni lejbl, svi koji su iole upućeni znaju koliku čar to daje zvuku. Mislim da osnivanje ove kuće ima veliki značaj i za srpsku tehno scenu uopšte, jer se ovako približavate svetskim silama. Bravo, Srbijo“, smatra Kovalski i najavljuje da će u veoma bliskoj budućnosti i on upisati prvo izdanje za LLL.

Domaća podrška je jedan od najizrazitijih domaćih predstavnika tehno zvuka - Spidi, koji je nedavno imao saradnju sa imenima kao što su Alan Ficpatrik i Gari Bek, dok zagrevanje radi Kobaja. Pošto je reč o promotivnoj žurki, svi gosti će uz ulaznicu od 700 dinara dobiti i LLL majice, a oni najsrećniji i ploče sa potpisom Kovalskog.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво