Читај ми!

Novi muzički festival u Beogradu

Ovog leta Beograd će dobiti veliki letnji festival elektronske muzike pod nazivom „Kalemegdan samer festival“ (Kalemegdan Summer Festival), najavio je organizator JP Beogradska tvrđava.

Festival elektronske muzike održaće se tokom letnjih meseci, a cilj projekta je da se Kalemegdan, a samim tim i grad Beograd, predstavi kao potencijalna festivalska destinacija, na kojoj će se ove i narednih godina, održavati veliki festival elektronske muzike.

Kako je istaknuto u saopštenju Beogradske tvrđave, pokretanjem ovakvog festivala upotpuniće turističku ponudu Beograda, a festival elektronske muzike svojim sadržajem privući će mlade ljude iz raznih krajeva Srbije, ali i posetioce iz Holandije, Britanije i raznih drugih krajeva sveta.

Pored najvećih muzičkih festivala u Srbiji „Egzita“ i „Bir Festa“, pokretanjem ovog projekta Srbija bi se, na međunarodnom festivalskom tržištu, pozicionirala sa još jednim festivalom.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи