Читај ми!

Na koncertu Dilana u Filadelfiji samo jedna osoba?!

Slavni muzičar je pre nekoliko dana održao koncert za samo jednu osobu u Akademiji muzike u Filadelfiji. Ovaj ekskluzivni koncert je deo švedske filmske serije „Eksperimentiši sam“ u kojoj ljudi učestvuju u iskustvima koja su inače rezervisana za velike grupe ljudi.

Dilan je nastupio pred svojim velikim obožavaocem Fredrikom Vikingsonom (41), koji je sam sedeo u drugom redu u koncertnoj dvorani.

Slavni kantautor sa svojim je bendom izveo četiri pesme - obrade Badija Holija "Heartbeat", Fatsa Domina "Blueberry Hill" i Čaka Vilsa "It's Too Late (She's Gone)"  kao i jednu bluz stvar koju Vikingson nije mogao da identifikuje.

„Usta su me je bolela satima kasnije, jer nisam mogao da prestanem da se smejem“, otkrio je Fredrik.

„Tokom druge pesme, 'Blueberry Hill', morao sam nešto da kažem jer je situacija bila bizarna pa sam povikao - 'Super svirka!', a Dilan je prasnuo u smeh. Imam dvoje dece, bio sam na njihovom rođenju, ali trenutak kada se Dilan nasmeje vašem glupom komentaru potpuno je neverovatan“, rekao je Vikingson.

Tvorci filmske serije dogovorili su se sa Dilanovim timom za privatni nastup, isplativši mu zasad nepoznat iznos. „Stvarno ne znam o kom iznosu se radi. Ali verovatno je bilo više nego što bi dobio za uobičajen nastup“, rekao je Fredrik.

Koncert je sniman s osam kamera, a 15-minutni dokumentarac biće postavljen na „Jutjub“ od 15. decembra.

„Druge fanove će nervirati što ja sedim tamo sam. Ali bilo je kul i super je izgledalo. Zvuk je bio neverovatan“, opisao je Šveđanin.

Dilan će iduće godine izdati novi album "Shadows In The Night".

Sad kad je to iskustvo je iza njega, Vikingson ima novi san: „Želim da Dilan objavi službeni EP tog koncerta pod nazivom 'Pesma za Fredrika'“.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво