Читај ми!

„Goblini“ i „Dubioza“ na 15. NS Koncertu godine

U Velikoj dvorani SPENS-a u subotu, 13. decembra, biće održan 15. NS Koncert godine, na kojem će nastupiti brojni izvođači, među kojima i „Dubioza kolektiv“ i „Goblini“.

NS Koncert godine je tradicionalna novosadska manifestacija na kojoj su do sada nastupale sve najvažnije grupe sa prostora sadašnje i bivše države, a prvi je održan 1993. godine.

 

Pored „Dubioza kolektiva“ i „Goblina“, koji su već godinama najtraženiji izvođači na NS Koncertu godine, publici će se predstaviti i „S. A. R. S.“ kao i Prljavi inspektor Blaža i „Kljunovi“ koji proslavljaju 20. godina rada, navodi se u saopštenju organizatora.

Prvi put će na NS Koncertu godine nastupiti „Bed kopi“, bend „Škrtice“, koji predvodi Cane iz „Partibrejkersa“, „Marčelo i Iskaz“, Hornsmen Kojoti - frontmen sastava „Ajzburn“, kao i banjalučki „Sopot i novosadski „Grejt“.

Dizajn i ovogodišnjeg NS Koncerta godine uradio je novosadski strip crtač Bane Kerac.

Prvih hiljadu ulaznica prodaje se po promotivnoj ceni od 1.000 dinara, a nakon toga će biti 1.200 dinara, odnosno 1.350 na dan koncerta. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи