Читај ми!

Misteriozni „Ramomci“ u čast legendarne grupe

Koncertom grupe „Ramomci“, koju su osnovali članovi poznatih beogradskih bendova, „Vračar roks“ festival obeležiće u petak, 21. novembra, 40 godina od osnivanja grupe „Ramouns“ (Ramones).

Probrani repertoar jednog od najuticajnijih bendova u istoriji rokenrola koji je ostavio značajan trag i na domaću muzičku scenu, u „Božidarcu“ izvešće grupa koju su osnovali članovi poznatih beogradskih bendova - „Ramomci“.

Četiri „Ramomka“ koja su se do sada „skrivala“ u zidinama Bigza, kultnim pesmama „Ramounsa“ daće jak autorski pečat, a sirova energija koju će „isporučiti“ sa scene „Božidarca“, još uvek nije viđena na „Vračar roks“ festivalu!

Kao predgrupa nastupiće sastav „Edvardovi“.

Ulaznice za koncert dostupne su u „Feliks šopu“ po pretprodajnoj ceni od 300 dinara, dok će na dan koncerta, na ulazu u „Božidarac“, biti 400 dinara.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи