Читај ми!

Intimno i akustično – Džiboni u decembru u Centru „Sava“

Pred beogradsku publiku Džiboni se vraća sa dva specijalna prednovogodišnja koncerta nazvana „Džiboni akustik“ 21. i 22. decembra u Centru „Sava“.

Kantautor iz Splita poznat po specifičnom spoju roka, savremenog popa i dalmatinskog zvuka, predstaviće se ovaj put na potpuno drugačiji način u odnosu na prethodni trijumfalni koncert u ispunjenoj Kombank areni – Džiboni se odlučio za intimniju akustičnu svirku u prestižnom Centru „Sava“.

„Kad se radi sportska dvorana, to je euforija, spektakl sa velikim razglasom i lajtom, pred 15.000–18.000 ljudi. Koncert u manjem prostoru je prisniji, dozvoljava ti da razgovaraš sa ljudima, ispričaš kako je neka pesma nastala... Nastup u velikoj dvorani je kao da si kuvar na velikoj svadbi za 1.000 ljudi. Ne možeš da menjaš meni, a u maloj dvorani je kao da kuvaš za svoj rođendan, pa možeš da osetiš tačno šta ko želi“, objašnjava Džiboni.

Pevač velikih regionalnih hitova poput Oprosti, Žeđam, Libar, Tempera kaže da će za koncerte Džiboni akustik (Gibonni Acoustic) svom vrhunskom bendu pridružiti neke od svojih starih saradnika koji su svojom virtuoznošću i dušom oplemenili mnoge njegove pesme.

„Verovatno ću odsvirati i neke pesme koje u Areni nisam. Neke balade ili jako intimne pesme. Volim pevati onako kako se osećam. U velikoj dvorani atmosfera je uvek euforična i užarena, pa sama po sebi nameće pesme bržeg tempa, tako da mi je nastup u Centru 'Sava' odlična prilika da odsviram neke pesme koje u Areni nisam“, kaže proslavljeni hrvatski umetnik.

„Kad sviraš ovakve intimne koncerte, od samog početka ne znaš u kom smeru će se stvari odvijati. Sve počiva na emociji, na tome koliko si izabrao pravu pesmu i koliko se možeš u nju uneti. To je najvažnija stvar“, naglašava Džiboni.

Ulaznice za Džiboni akustik, koncerte koje organizuje promoterska kuća „Long plej“, od danas su u prodaji po cenama 1.500, 1.900, 2.300, 2.600, 3.000 i mogu se kupiti na blagajni Centra „Sava“ i preko mreža „Eventim“ i „Gigstiks“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи