Читај ми!

„Il divo“ sa Beograđankama tri dana

Sebastijan, Urs, Karlos i Dejvid, poznatiji kao „Il divo“, provešće u Beogradu tri dana. Momci danas stižu u našu zemlju i slobodno vreme iskoristiće za šetnju po gradu i druženje sa obožavateljkama.

Budući da „Il divo“ aktivno radi na albumu na francuskom jeziku, deo vremena provešće i u jednom od beogradskih studija, snimajući poznate pesme iz mjuzikala na ovom romantičnom jeziku.

Iako treći put dolaze u Srbiju, do sada nisu imali vremena za razgledanje Beograda, tako da će sada maksimalno iskoristiti vreme uoči koncerta koji će održati u sredu u Kombank areni.

Nedavno je Karlos Martin o uspomenama koje momci nose iz Srbije rekao: „U Srbiji nam je bilo divno. Nismo imali mnogo vremena za razgledanje, ali uvideli smo suze devojaka u publici i verujemo da su one simbolizovale sreću. Emocija je ono što me asocira na vašu zemlju i ljudi koji se ne stide da ih pokažu!“

Sasvim je sigurno da će beogradski koncert grupe „Il divo“ 24. septembra obilovati emocijama i radošću koje izazivaju glasovi ovih momaka.

Repertoar obogaćen pesmama iz mjuzikala i magičnim glasom „Diznijevih“ princeza, Lee Salonge, odvešće publiku u svet bajki i brodvejskog blještavila.

Ulaznice se mogu kupiti po cenama od 3.500, 3.900, 4.500, 5.500, 5.900, 7.900 i 9.900 dinara.

Il Divo -A Musical Affair: The Greatest Songs of Broadway Live turneja je njihova četvrta svetska turneja koja će trajati 10 meseci. Posetiće šest kontinenata, a održati 138 koncerata. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво