Читај ми!

RTS prijavio učešće Srbije na „Pesmi Evrovizije“

Danas je Radio-televizija Srbije preliminarno potvrdila učešće Srbije na jubilarnom, šezdesetom „Evrosongu“, koji će biti održan u maju 2015. godine, u Austriji.

Finansijski razlozi zbog kojih ove godine nismo učestvovali, i dalje ostaju glavni problem.

RTS zadržava pravo da do dozvoljenog roka koji je odredio EBU (10. oktobar 2014) otkaže svoje učešće bez ikakvih posledica, ukoliko do tada ne uspe da reši problem novčanih sredstava potrebnih za učestvovanje na ovom prestižnom muzičkom takmičenju.

Način izbora predstavnika Srbije biće naknadno utvrđen.

Nadamo se da ćemo 2015. godine moći da uživamo uz predstavnika Srbije u Beču i nastaviti tradiciju dobrih plasmana i uspešnih predstavljanja naše zemlje na „Pesmi Evrovizije“.

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво