Читај ми!

Novi album grupe U2 neželjeni poklon?

Više od pola milijarde korisnika „Ajtjunsa“ dobilo je “Songs of Innocence". Bez ikakve najave, bend U2 je tokom nastupa u Kupertinu otkrio da je novi album dostupan u najvećoj onlajn biblioteci muzike. Međutim, poklonu u vidu 11 pesama irskih rokera nisu se baš svi obradovali.

Mnogo iznenađenja bilo je tokom predstavljanja novih uređaja kompanije „Epl“. Međutim, niko ni sanjao nije da će osim novog „ajfona“ i sličnih uređaja biti reči i o pesmama, albumima...

U2 su svirali na „Eplovom“ događaju, a direktor te kompanije Tim Kuk objavio je da će novi album moći da skine 500 milona korisnika „Ajtjunsa“. Izvršni direktor američkog elektronskog giganta rekao da je to najveća objava novog albuma u istoriji, prenosi Tanjug.

Međutim, budući da (slučajno ili namerno) nije bilo opcije da se ne prihvati novi album, svi korisnici „Ajtjunsa“, njih oko pola milijarde, sada među svojim omiljenim pesmama imaju i numere irskih rokera.

Društvene mreže su preplavljene porukama „Na telefonu mi je album grupe U2, nemam pojma kako se to desilo i ne mogu da ga izbrišem. Šta da radim?“  

Songs of Innocence će imati i svoju specijalnu verziju koja će biti puštena 13. oktobra, a na njoj će biti četiri dodatne pesme.

Predstavljajući novi album frontmen benda Bono Voks istakao je da mu je drago što može da najavi da su Edž, Adam, Lari i on konačno, posle dugo vremena dobili novu bebu – Songs of Innocence.

Album je sniman u Dablinu, Londonu, Njujorku i Los Anđelesu u produkciji Dendžera Mausa. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво