Читај ми!

Stiže novi Bouvijev singl

"Sue (Or In A Season of Change)", najnoviji singl Dejvida Bouvija, izaći će u novembru istovremeno kada i antologija (1964-2014) tog slavnog britanskog muzičara.

Prva nova Bouvijeva numera još od pesme The Next Day moći će da se preuzima od 17. novembra, kada će se u prodaji pojaviti i njegov dugo iščekivani retrospektivni set albuma Nothing Has Changed, piše magazin The Quietus.

Bouvi će tim povodom proslaviti 50 godina rada na muzičkoj sceni. Rođendanski boks-set obuhvatiće pet decenija muzičke karijere: genezu, razvoj i nastanak jednog rokenrol mita.

Boks set sadrži pet albuma na kojima će se, pored najvećih hitova, naći i nekoliko rariteta i neobjavljenih pesama poput Let Me Sleep Beside You sa albuma Toy, koji nikada nije komercijalizovan, You Turn To Drive i Shadow Man.

Predviđen za leto 2001, 23. Bouvijev album Toy se nikada nije našao u prodaji jer je diskografska kuća „Virdžin“ odbila da ga objavi. Ovaj incident će nagnati pevača da osnuje svoju diskografsku kuću "ISO".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво