Читај ми!

Holandska atrakcija "Kraak & Smaak" u Beogradu

Ljubitelji muzike trojca "Kraak & Smaak", prvi put će imati priliku da ih čuju u Beogradu u šestočlanom sastavu sa bendom, 4. septembra u klubu "BitefArtCafe Summer Stage".

"Kraak&Smaak" trenutno nosi titulu „bend koji se mora videti uživo“, kako tvrdi "Dance magazine IDJ", pored imena kao što su "Chemical Brothers", Mobi i "The Prodigy".

Na koncertu u klubu "BitefArtCafe Summer Stage" (Letnji Bitef), bend će uživo izvesti svoje hitove sa prethodnih albuma, poput Squeeze me i Dynamite, koji imaju milionska preslušavanja na internetu.

Međutim, očekuju se i numere sa poslednjeg albuma, kao sto su The Future Is Yours, koja se vrlo brzo popela na prvo mesto na nemačkim top listama, ali i drugi singl Good For the City koji je proglašen za singl internacionalnog izvođača koji se probio na najviše top lista u Nemačkoj i to ispred "Disclosure" i "Depeche Mode".

Ova holandska senzacija je izdala svoj debi album 2006. godine, a od prvog albuma, prošli su dug put od predgrupe "Faitless"-a na američkoj turneji, preko nastupa na velikim svetskim festivalima poput "Pinkpop", "Sziget", "SXSW", "Miami's Winter Music Conference", "Bonnaroo", "Coachella", "Good Vibrations Festival", pa i domaćeg festivala „Egzit“, do nastupa uživo u popularnoj emisiji „Džimi Kimel lajv“.

Karte za koncert "Kraak&Smaak"-a se mogu kupiti na svim prodajnim mestima „Eventima Srbija“ i putem njihovog sajta, kao i u klubu "BitefArtCafe Summer Stage", Kalemegdan, teniski tereni, svaki dan od 10 do 21 čas.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво