Читај ми!

Spremite se , počinje „Šumadija fest“

Velika kragujevačka muzička fešta okupiće, od 21. do 23. avgusta, oko 70 izvođača – oko 50 muzičkih grupa i 20 di-džejeva iz zemlje i inostranstva! Za početak „Partibrejkersi“ i „Ortodoks kelts“!

Programi četvrtog „Šumadija festa“ održaće se na tri bine i dve lokacije, a prvi put će, u okviru manifestacije, nastupa biti i kraj bazena u Velikom parku u Šumaricama, i u Eko parku u naselju Ilina voda.

Festival počinje u četvrtak i traje tri dana. Interesovanje publike je već veliko i, prema procenama organizatora, program će tokom tri dana pratiti 20.000 posetilaca iz Kragujevca i drugih gradova.

Među izvođačima su „Partibrejkersi“ i „Ortodoks kelts“ koji će nastupiti prve večeri na otvorenim bazenima u Velikom parku.

U subotu će na istom mestu prvi put u Kragujevcu nastupiti grčki haus duo "Bang La Deks".

Ulaznice za koncerte su istovremeno i ulaznice za kamp koji će tokom trodnevnog festivala biti u Eko parku.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво